maanantai 7. lokakuuta 2013

Lokakuu - paras kuu



Hei kaverit! Tässä mä jännittyneenä ootan kuun loppua - kahdestakin syystä! Ensinnäkin meikätytön synttäreitä vietetään 27. pvä (lahjoja otetaan vastaan..) JA ! Vihdoin ja viimein sain varattua itselleni tatuointi ajan! En malta odottaa! Kaikista mahtavinta tässä on, että pääsen Zombie Tattoohon. Ah.
Olin varaamassa Matzonille aikaa, mutta ylläripylläri aikoja aletaan varailemaan hänelle vasta ensi kevään puolella.. En varmana odota niin pitkälle! Siispä käännyin Matzonin oppitytön, Ninan, puoleen. Olin vähän katsellut heidän kotisivuillaan kuvia Matzonin ja Ninan töistä. Rakastuin heti Matzonin omaperäiseen tyyliin sekä värienkäyttöön. Ninalla oli puolestaan todella vähän kuvia. Tajusin, että kun nyt tässä somessa pyöritään niin kannattaa samalla katsoa heidän Facebook-sivunsa ja kuinka ollakaan, sieltä löytyi paljon enemmän ja paljon parempia kuvia.

Tällä kertaa onkin tulossa sitten hieman isompaa kuvaa. Täytyy myöntää että hieman jännittää, kun aijemmin on istunut aika lepposasti sen tunnin kun on tehty tatuointeja, mutta tämän tekoon varattiin 6 tuntia. Jep, nyt naureskelkaa siellä "eihän toi mitään oo", mutta mulle se on. Tajusin vasta keskusteltuani kaverin kanssa kuinka pitkä aika se on. Kaverin, jolle on kuitenkin tehty kumpaankin kylkeen mukavan kokoiset kuvat, eikä ole koskaan joutunut kärsimään kolmea tuntia pidempään. Toki kyljet ovat herkemmät kuin käsi, johon omani tulee, mutta silti...
Enkä varmasti jaa sitä useammalle päivälle kun on mahdollista se yhdessä päivässä tehdä valmiiksi!

Muurame 4.-6.10.13


Ihanaa saada ihan kunnon tatuointi !♥ Kunnolla tulee oleen väriä ja kokoa. Vielä en teille paljasta että millainen kuva siihen tulee, hoho! Ainoo miinushomma tässä kaikessa on, että tietenkin tulee melko suolainen hinta tälle kuvalle. Ei auta muuta kuin kiristää lompakonnyörejä, hillitä shoppailuhimonsa ja välttää houkutuksia. 

Ja sitten muihin aiheisiin! Toissa viikolla(kohan?), jatkoin mun jalkajuttuja, tein nimittäin yksinäiselle ruusulle kaverit kummallekin puolelle. Siitä laitan kuvaa kunhan ovat parantuneet, nimittäin laitoin kanssa väriä toiseen uuteen ja vanhaan ruusuun. Odotan että paranevat kunnolla. 

Ihan offtopicina, käytiin juhlistamassa ystävättären synttäreitä Muuramessa, josta kaveri oli vuokrannu meille viime viikonlopuksi mökin. Siellä rellestettiin, syötiin, juotiin ja muututtiin paljussa rusinoiksi. Ihana viikonloppu, ihanien ystävien seurassa! Paikka oli hirveän uusi, valmistunut vuonna 2010, ja meidän tyttöjen onneksi löytyi sisävessa, suihku ja astianpesukone! Kerrottiin omistajalle joka tuli lähtöpäivänä morjestamaan, että aijomme joko vuokrata paikan ensi kesäksi taikka vallata koko mestan. Mukavasti mahtui yksitoista ihmistä sinne, olisi mahtunut varmasti muutama lisääkin. Oli kyllä ihan paras viikonloppu pitkään aikaan!


 - Petra




2 kommenttia:

  1. Pakko lähteä kirjoittaan jonkun asteen alemmuuskomleksissa, jos se on edes oikea sana! Jos oikein ymmärsin, olet tatuointitreenailija, jos oikeimmin ymmärsin, niin kotona? Mahtavaa löytää muitakin! Oon tässä n. Vuoden tehnyt tattooita kotona, treeniä treniä treeniä! Åikkuholjaa hyvä tuöee jos tuöee.
    Niin ja olet ihan sairaan hyvä piirtäjä, mulle iskee epätoivo, en ole mitään verrattuna sun piirtämisiin ja saa nähdä miten tässä kehittyis. Mutta tosiaan kiva löytää muitakin treenailijoita. :) toivottavasti tästä saa mitääb selvää, puhelib ei ruvennut yhteistyöhön

    http://bulletproof-noora.blogspot.fi /

    VastaaPoista
  2. Hei, ihanaa kun kommentoit!
    Ja oikein ymmärsit! Kahden kämpän väliä on tooooodella hankalla pitää tota treeniä yllä, mutta ei siinä auta!
    Mulla oli aikalailla sama, kun pohdin tätä blogin pitämistä, et löytyykö muita ! :D Pikkuhiljaa on kyllä muutamia aina eteen tullut, mutta lähinnä sitten ihan ammattilaisten blogeja ovat olleet.
    Kiitos kaunis, kävin tiirailemassa sunkin kädenjälkeä, eikä todellakaan tarvitse vaipua epätoivoon, sultahan löyty ihan mahtavia kuvia (niin iholla kun paperillakin). Sama juttu kun tatskaamisessakin, treeniitreenii ;)
    Hyvin sain selvää ja on kyllä mukava et eksyit tänne ja kommentoit, nyt voi sitten seurata muitakin treenaajia! ;)

    - Petra

    VastaaPoista