sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Helsinki INK

Noniin ! Oon jo pitkään miettinyt että jumpe jos tulisi tänne Helsinkiinkin tatuointimessut ni siellä olisin! Aijemmin tänä vuonna näin flayerin jossa mainostettii Suomen tatuointi-messuja ja siitähän innostuin jo roimasti, mutta kuinka ollakaan.. ne pidettäisiin ties missä Oulussa. Olin siis aivan maassa, en ole ennen tatuointimessuilla päässyt käymään. En edes tiennyt pari vuotta sitten että niitä järjestetään Suomessa!

Mutta tättärää, tänään silmäni osuivat ihanassa ystävässämme Facebookissa kaverini päivitykseen ja heti kävin googlettamassa että onko todellista. Ja kyllä! Tatuointimessut Helsingin Kaapelitehtaalla ensi viikonloppuna. Jesjesjes! Tsekkasin kalenterini ettei mitään järkkysuurta olisi sillä viikonlopulla. Ei muita suunnitelmia kun töitä! Juhuu, lauantaitöitten jälkeen Kaapelitehdas, here I come! Nopeesti tsekkasin nimilistan läpi että osuuko ketään tutulta kuulostavia nimiä silmään. Noh, olihan siellä muutama, lähinnä suomalaisia. Kaikista eniten odotan näkeväni Matzonin, Helsingin Zombie Tattoosta. Yksi ihana tatskaunelmani olisi päästä hänelle tekemään kaksi jalkaprojektia. Pitkien odotusaikojen ja rahan tuhlaamiseni takia en ole sinne päässyt varaamaan aikaa. Ehkä jonain päivänä sitten!


Alkuperäinen avain

Ensi viikolla muutakin jännää luvassa, nimittäin mulla on tatska-aika! Sitäkin odotettu kuin kuuta nousevaa. Sain viime syntymäpäivä lahjaksi tatuointilahjakortin Wilma Schlizewskin Inky Queen -tatuointiliikkeeseen ja melko heti kävin varaamassa ajankin. Nettisivut tähän liikkeeseen eivät olleet mitenkään ideaalit, sivuilla oli lähinnä melko vanhoja kuvia Wilman tekemistä tatuoinneista ja niistä melko suuri osa oli tribaaleja. Tämän takia valitsin ensimmäiseksi tatuoinniksi simppelin tekstin. Lahjakortista arvoa jäi 60€ jota en mielelläni hukkaan heittäisi. Päädyin sitten avaimeen. Aloin heti etsimään kuvia josko löytyisi joku kiva avain minkä haluisin vasempaan ranteeseeni. Yhden mustavalkoisen kuvan löysin ja sitten kävinkin jo varaamassa ajan. Ajan lähestyessä aloin epäilemään valintaani, mikä ei tietenkään ole hyvä - onhan kuva siinä "ikuisesti". Päädyin siis suunnittelemaan itse uuden avaimen, mutten ole aivan varma haluanko kuvasta mustavalkean vaiko värillisen.. Nyt olisi vähän kiire päättää tämä! Äh, kerran sitä vain eletään! Taidan mennä värillisellä tällä kertaa, ehkä joku ihana kirkkaanvaaleansininen olisi muikea.




- Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti