lauantai 30. maaliskuuta 2013

Sateenkaaren värit

29. Maaliskuuta 2013



Kaapista multa löytyy ainakin 4-5 piirrustusvihkoa joissa puolet sivuista on ehkä puoliksi käytetty tai sivuilta löytyy tälläisiä koskaan valmiiksi saatuja piirrustuksia. Sitä aina itselleen vakuuttaa että "kyllä mä näihin vielä joskus palaan kun löytyy aikaa". Harvemmin tulee edes pahemmin katsottua noita keskeneräisiä töitä minuuttia pidempään.  Joskus niistä saa kyllä hyviä uusia ideoita, ei vaan sitten jaksa toteuttaa sitä siihen samalle paperille.. Ihanaa luonnonvarojen tuhlausta, jes! 

Käytän lähinnä värittämiseen perusvärikyniä. Parhaimmat kynät ostin ruokakaupasta neljällä eurolla ja niiden jälki on aivan loistavaa! Ihanan tasainen, vähän leviävä ja vahvat värit. Kohta pitää jo uusi paketti näitä värejä etsiä, niin hyvässä käytössä ovat olleet. 


28. Maaliskuuta 2013
Tästä työstä olen erityisen ylpeä. Väritys onnistui mun mielestä tosi hyvin ja sopivat upeasti tuohon kuvaan. Halusin sellaisen pimeän ja "masentavan" näköisen sydämen, mikä mun mielestä onnistui aika fantsusti. Fontit ovat aina olleet heikkouteni. Omasta takaa niitä ei kyllä synny, mutta netistä löytyy monia sivuja missä voit generoida oman tekstisi valitulla fontille (esmeks dafont.com). Sieltä saa valmiina tekstit ja varmasti tulee oikean ja yhtenäisen näkönen fontti. Jos toisaalta pyydetään simppeliä fonttia niin se kyllä vielä onnistuu. Täytyy tuota fonttienkin tekoa vähän treenailla.. 

Ja vielä tämä täytyy jakaa.. Kävin AvaTVn sivuilla ja huvin vuoksi luin horoskoopit. Aika osuva!


Skorpioni 24.10 - 22.11.
Lauantai 30.03.2013

Saat työstäsi sekä muodollista että epämuodollista tunnustusta.
Tuntuu hyvältä olla hyväksytty ja arvostettu, mutta mieluiten haluaisit työstäsi kunnollisen rahallisen korvauksen.

Has my name written all over it!

- Petra







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti