perjantai 5. huhtikuuta 2013

Mama (just killed a man..)


No tässähän vaikka ja mitä jo tapahtunut! Viime maanantaina käytiin katsomassa ystävän kanssa tämä uusi Mama- leffa joka on siis meksikolaisen Guillermo del Toron tuottama elokuva. Siltä hepulta on muuten tullut monia muitakin hyviä leffoja kuten Saapasjalkakissa!
Oli ihan hyvä leffa, ensimmäistä kertaa jopa kiljuin elokuvissa.. Loppu oli ehkä hieman hölmö. Noh mutta ei sen enempää siitä!


Sitten tuli eilen käytyä ottamassa sitä väriä lisää iholle. Päädyin siis sittenkin värilliseen kuvaan, onhan sitä loppujen lopuksi laitettava johonkin niin miksei vaikkapa sitten tähän työhön. Nyt kun on jo värillinen kuva ihossa, on huomattavasti matalampi kynnys ottaa seuraavaksikin värillinen!
Olen kyllä todella tyytyväinen tähän kuvaan ja en malta odottaa että kuva paranee että pääsee tarkempaan ihastelemaan.
Ensiksi vähän jännitti mennä, vaikka ei tämä ensimmäinen tatutointini olekaan, mutta tottakai sitä aina vähän jänskättää. Mutta sitten kun pääsi jutun juuresta kiinni niin ei sitä ajan kulua ollenkaan tajunnut ennenkuin kuva olikin jo valmis! Wilman kanssa puhuttiin mm. tulevista tatuointimessuista ja niiden lippujen saralla hauskasta? tapahtumasta, asiakaskunnasta sekä siitä kuinka hän puolestaan tulee käymään liikkeeseen jossa olen töissä. Wilma sanoi että "oli kohtaloa" kun satuin juuri saapumaan tatuoitavaksi kun hän tähän aiheeseen liittyen oli ostanut lehden. Siinä sitten neuvoin häntä samalla minkä osasin ja hän kertoi vielä tulevansa käymään liikkeessämme.
Tatuoinnista tuli kaunis petrolinsininen jonka tatuoija sekoitti käyttäen sähkönsinistä ja valkoista väriä. Käyn vielä tatuoinnin parantuessa lisäämässä siihen väriä sekä tummentamassa aijempaa tatuointiani. Hihi, ainiin, tatuoija muuten kehui minun tekemääni luonnostani.



Nyt innoissani odotan huomista tatuointimessuja.. Olisipa jo huominen!
Niin, niistä lipuista. Tosiaan kävin alkuviikosta hakemassa Kampin tiketistä lippuja. Kerroin asiani reippaasti enkä epäillyt että tästä jäi nyt mitään epäselvyyksiä mihinkä ja milloin olen menossa. Noh, sitten tämä ihana kassatäti ei löytänyt koko tapahtumaa?! Mietin ääneen että olenko tosiaan ollut niin tyhmä että olen katsonut edellisvuoden tapahtumaa? Siinä sitten pähkäiltiin ja moneen kertaan kertailin hänelle tapahtuman tietoja. Pitkän väännön jälkeen se sitten löytyikin ja piti ihan vähän aikaa jäädä ihmettelemään ystävän kanssa kuinka vaikeaksi vääntö meni.  Lopulta kuin liput sain käteeni oli niissä seuraavanlaiset tekstit "Helsinki Ink 2013, Kaapelitehdas". Eli täsmälleen samat tiedot mitä hänelle olin tyrkyttänyt, muttei mitään löytänyt.. Huoh. Pääasia kuitenkin on että liput mulla on ja huomenna pääsee ihastelemaan ja ihmettelemään vaikka mitä!
En ole koskaan aijemmin ollut tatuointimessuilla ja pähkäilenkin mitä kaikkea siellä voisi olla. Viime vuotisia kuvia löysin muutaman, muttei niistä kuitenkaan käynyt ilmi että mitä tapahtuma sisältää. Täytyy tänään käydä kurkkaamassa tapahtuman sivuilta siis! Pelko on että hullaannun niin ettei rahat enää riitä vaikka olisi hirveästi kaikkea ihanaa mitä tahtoisin. Senpä näkee sitten huomenna mitä kaikkea jännää sieltä löytyy.

- Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti