lauantai 13. huhtikuuta 2013

Inkki takana

Ohi on Inkki messut. Täytyy nyt sanoa että en oikein tiedä mitä mieltä niistä olisin. Ei ollut mitään tietoa mitä siellä olisi tai odotuksia. Satuttiin huonoon kohtaan menemään sinne kun ei ollut mitään kisaa tai muuta päällä. Oli se kyllä hienoa pyöriä siellä ja nähdä niin monta tatuoijaa. Plussia ja miinuksiahan koko tapahtumasta löytyi. Miinuksena tosiaan se,ettei tiennyy mitä paikan päältä sitten löytyisi eli siis järjestettynä siellä ei nyt mitää häppeninkiä kauheasti ollut vain tatuoijia ja heidän seurailuaan. Satuimme vielä menemään Kaapelitehtaalle siihen aikaan että seuraavaan kisaan olisi vielä 3 tuntia. Ensi vuonna kun menen takaisin (ainakin uskon meneväni) aijon varata jollekin artistille ajan ja hyödyntää tapahtumaa hankkimalla tatuoinnin. Tällä kertaa kun ei tarttunut mukaan kun kaksi korua ja siideri. Korut olivat kotimaisia Dead Mama- merkkiä, taitavat olla ihan käsityönä tehtyjä ja ihania olivat! Heidät löytää Facebookista ja tilauksetkin onnistuvat sitä kautta.
Kauheasti ei päässyt seuraamaan tatuoijien työskentelyä lähemmin ihmisjoukkojen ja esittelypöytien takaa, mutta olihan se hauska vähän taaempaakin seurata. Yläkerrassa sitten myytiin näitä koruja ja myös vaatteita oli myynnissä, ihan hyvän hintaisiakin! Vaatteita ei tällä kertaa mukaan lähtenyt.

Ah, on muuten ihana tässä blogata samalla kun liottaa jalkojaan joululahjaksi saadussa jalkakylpylaitteessa. Luxury!


Nyt tällä hetkellä olen työstänyt tätä Pöllö/Tiikerityötä siskolleni. Olin aijemmin tänä vuonna piirtänyt tuosta pöllöstä eri version johon siskoni kovin tykästyi. Hän pyysi että tekisin oman version hänelle johon tulisi myös tiikeri. Ja siitä se ajatus sitten lähti.. On nyt keskittyminen lähinnä tähän työhön mennyt, vaikkei kuva kovin haasteellinen olekaan, mutta haluan sen tehdä erityisen huolella. Ja värivalinnat ajoittain pohdittavat, koska niitä työhön ei niinkään voi kokeilla, värikynät on kovin hankala kumittaa pois. Ellei halua sitten mitään ihania kumi- ja väriskraaduja paperiinsa. Mutta tästä työstä ei ole stressiä! Ei pöllömpi työ vaikka itse sanonkin! Hehe! Yritän tuon kumminkin nyt pikapikaa saada valmiiksi, laitan sitten valmiistakin kuvaa tänne! Samalla olen toki muitakin töitä vähän tihrustellut mutta tämä nyt tärkeimpänä päällä.

Löysin tuossa männäviikolla sattumalta YouTubesta vblogin jota olen joskus kolme vuotta sitten seurannut! Olin ihan unhoittanut tämän hienon sarjan joka hauskuutti minua ja myös kavereita. Nyt innoissani olen saanut selville että tämä tyttö edelleen tekee videoita ja myöskin matkailuohjelmia Lonely Planetille. Ihan mahtia! Tämän tytsin videoita löydät YouTubesta siis nimellä Communitychanel. Kannattaa tsekkaa!


- Petra


1 kommentti:

  1. vidiv-xrt-bet-todi-xrt-bet-todi-xrt-bet-todi-xrt-bet-todi-xrt-bet-todi-xrt-bet
    Vidiv-xrt-bet-todi-xrt-bet-todi-xrt-bet-todi-xrt-bet-todi-xrt-bet-todi-xrt-bet-todi-xrt-bet-todi-xrt-bet. youtube downloader

    VastaaPoista