perjantai 19. huhtikuuta 2013

Tilaustyöt II

Tulipa tässä mietittyä, että voisihan tässä alkaa ottamaan tilaustöitä myös ulkopuolisilta. Nyt tässä ollaan otettu tilaustöitä lähinnä ystäviltä ja tutun tutuilta, mutta olisi mukava saada ns. "oikeita" tilauksia.

Elikä siis! Jos tulee mieleen joku kuva tai tatuointisuunnitelma minkä haluaisit minun toteuttavan otathan yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen mustett4@gmail.com. Kerrothan mitä sinulla on mielessä niin osaan kertoa et onnistuuko minulta tälläinen toteutus. Kaikkeenhan en tietenkää pysty vaikka kuinka yrittäisi onnistua. Parhaiten minulta onnistuvat perinteisen tyyliset tatuoinnit. Toki kaikenlaisia pyyntöjä saa laitella! Maksusta voidaan keskustella tarkemmin kun suunnitellaan minkälaista kuvaa olisi tulossa. Tiukkoja deadlinejä en tällä hetkellä pysty toteuttamaan työkiireiden takia, mutta toiveita saa esittää.
Postitan aina valmiit työt ihan perille asti että on sitten kuvaa ihan paperilla jos sen tahtoo vaikka mennä iskemään ihoon! ;) Ja muutenkin jos tulee kysymyksiä tai muuta kerrottavaa laita vain viestiä tulemaan!


Siskolle tehty kuva!



- Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti