keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Liner nro 3

Junalippu kädessä on hyvä hymyillä! Tämän viikon ainoana vapaapäivänä täytyi siis tänään hoitaa melko kaikki asiat matkaa varten! Puhun ihankuin olisi isokin reissu.... Apteekissa tuli heti aamusta käytyä ja uskoakseni kaikki tarvittava sieltä mukaani tarttui! Hieman uudessa apteekissa täytyi myyjien puoleen kääntyä, mutta loppujen lopuksi kaikki löytyi.
Tämän jälkeen suuntasin matkani Fleminginkatua ja Tatuointitukkua. Aivan salettivarma en ollut mitä sieltä edes tarvitsisin, mutta lähdimpä silti ja tottahan sieltä tarttui mukaan vaikka mitä. Mm. uusia tippejä ja neuloja sekä vaseliinia ja sheivereitä. Toki kahta viimeistä olisi muualtakin saanut, mutta ajattelin ne nyt samalla kertaa kaikki hankkia ettei mitään unohtaisi. Olisin myöskin halunnut ostaa Skin Surfer kynän, eli sellaisen ohuen metallisen (?) kynän jolla voi suoraan piirtää kuvaa iholle, muttei tätä kynää valitettavasti liikkeessä tällä hetkellä ollut. Mikä ei tietenkään tähän hätään olekaan niin tarpeellinen! Toisenlainen ihokynä minulla jo on mutta se ei oikein toimi mulle, ehkä ei ole ollu tarpeeksi voiteita kynän alla. Mukavaa oli kyllä taas käydä siellä juttelemassa ihanien myyjien kanssa vähän kaikesta!
Sekä!

Käytiin kaverin kanssa katsomassa päiväleffassa uusi Evil Dead elokuva ja täytyy myöntää. Taisin jopa hieman pettyä. Trailerin nähtyäni olin että jes, ihanaa selkäpiitä karmivaa kauhua! En malttanut odottaa että pääsen tämän leffan katsomaan, mutta mutta.. jokin siitä nyt jäi puuttumaan. Esim. myös trailerissa karmein kohta kun tää tytsy kurkkaa lattialuukun alta ja hoilaa karmivasti.. hrr! Mutta anywho, oli hauska kumminkin elokuvissa käydä näin "kauniina" päivänä. En toki kiellä etteikö välillä säikähtänyt ja muutenkin jännittänyt leffaa katsoessa, odotin vain vähän enemmän!


Mutta nyt täytyisi vielä pari päivää töissä kituutella ja ah, sitten pääsee reissuun! Jännittää vain toki kuinka noi kaikki kamat saan pakattua ja kannettua, mutta hätä keinot keksii! Ostin tosiaan muutamat uudet neulat tänään joita ajattelin käyttää tätä daddy-on tatuointia tehdessä. Ostin linereinä koot 3 ja 11, varmuuden vuoksi vähän erikokoiset, jotta näkee että mitenkä erillaista jälkeä niillä saa aikaan. Hajuakaan mulla ei ole että minkäkokoisia neuloja mulla kotona jo ennestään olemassa, kokoja niistä en ole edes tajunnut katsoa.
Fonttia en ole suunnitellut, yritin kyllä muttei siitä kyllä mitään tullut. Fonttien suunnittelu ei ole kyllä ihan mun parhainta osaamista. Ajattelin siispä että yhdessä katsotaan fontteja ja hän voisi sitten kertoa että mikä olisi mieleen ja niitä voi sitten muutella vielä lisää. Nyt kyllä vähän jo jännittää että mitenkä tulee onnistumaan tämä mun raju kokeilu! Toivottavasti hyvin, niin saa sitten rohkaistua itseään ehkä jopa tekemään jo mustia kuvia muillekin ihmisille. Viimeksi isukin luvattua saavani tehdä vaikka edes "suora viiva jalakaan", tuli kumminkin tilanteen tullen pupu häneltä pöksyyn eikä antanut mun sitä sitten tehdä. Tällä kertaa se on vaan vähän pakko! Minähän en varmasti roudaa kaikkia kamoja pohjolaan ilman etteikö niitä käytetä!

 - Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti