perjantai 17. toukokuuta 2013

Tattootukku

Vapaa viikko tuli ja meni. Aika meni lähinnä ihanasta säästä nauttien ystävien kanssa ja kylmästä juomasta nauttien. Siksi piirtäminenkin jäi vähän taka-alalle. Hirveästi olisi ollut projekteja mitä olisin voinut jatkaa ja muutenkin verestellä vähän taitoja, mutta ei! Ihana sää vei voiton! Muutamia töitä olen kuitenkin tässä nyt saanut tehtyä ja niistä on tullut aivan ihanaa palautetta, jihuu ! <3


Tästä tuli sitten uutta puhtia ja ajattelinkin tehdä samantyylisen kuvan, mutta suden päällä! Ihanaa kun on joku selkeä idea mitä tahtoo tehdä. Nyt pitäisi saada vielä aikaiseksi järjestää aikaa tehdäkin myös se.

Tuli tässä alkuviikosta käytyä myös Tattootukussa joka oli muuttanut Kalevankadulta Fleminginkadulle. Uusi sijainti sopii mielestäni liikkeelle paljon paremmin, on näin "helpossa" kohtaa ja lähettyvillä on myös muitakin liikkeitä. Kalevankadulle ei tullut muuten mentyä kuin vain käydäkseen Tattootukussa. Harmillisesti en päässyt itse vielä ostelemaan tällä kertaa sieltä mitään, mutta tarkoitukseni olisi taas ensi viikolla siellä käydä - onhan palkkakin jo tilille tullut ! Ensi viikon reissua varten pitäisi ostaa vaikka ja mitä. Netistä löytyy niin vähän tietoa kaikesta mitä tarvitaan tatuointien tekemiseen ja muutenkaan ohjeistusta tältä saralta. Tai sitten oon vain sokea. Tattootukusta löytyy kaikkea ihanaa, mutta puolista ei tiedä mihinkä niitä käytetään koska harvassa on suomalaiset selostukset. En mä nyt mitään saksaa osaa puhua. Toivotaan että kaikki tarvittava sitten ensi viikolla tarttuu mukaan.
 Apteekissakin pitäisi käydä. Eilen hieman surffailtuani netissä löysin tekstin jossa kerrottiin että stencilien tekemiseen käytettävässä roll-on deodorantissa täytyy olla alkoholia. Ah, olisin ihan itse typeränä mennyt ostamaan alkoholitonta  deodoranttia, onneksi tuli löydettyä tämäkin tieto. Alkoholihan pitää musteen kiinni ihossa ja auttaa sitä imeytymään. Viime kertaisessa kokeilussa meni se pieleen, että siirtopaperina käytetään VOIpaperia ei LEIVINpaperia.. Olisi silloinkin voinut ihan järjellä ajatella. No, tulihan tämäkin nyt sitten opittua! Varmasti tulee taas kaikenlaisia heräteostoksia mitä on ihan pakko saada! Tuli ostettua joskus Tukussa käytyäni ihana violettigrippi koneeseeni <3 Ihan just mua se.



Ostoslistaan oon saanut raapustettua jo seuraavat tavarat (niitä täytyy kyllä sitten vielä miettiä liikkeissä, josko saisin vähän apua niiden kanssa..) 
  • Desinfiointiaine
  • Kiinnitysharsoja
  • Teippiä
  • Helosania
  • Käsineitä
  • Sheivereitä
  • Vaseliinia
  • GreensSoap
  • Skin Surfer pen (jota viimeksi ei ollut liikkessä o: Toivottavasti nyt löytyisi!) 
  • ehkä Siirtopapereita
  • Roll-on deodorantti
 Ohhoh, aikas lista! Toivottavasti ei koko palkka uppoa noihin ja sitten niihin heräteostoksiin! Oioi. Pitäisi vielä ihan vaate- ja kenkäostoksillekin vielä päästä, ujee 
Ihan tarpeeksi stressaava tämä matkalle lähteminen ja sitten pitäisi vielä ottaa kaikki mukaan. Ja kertokaa ihmiset hyvät, miten mä ne ittekseni kannan. Aiai, tulee kyllä rankka matka. Täytyy jotenkin saada siististi sullottua laukkuun jossa ne pysyisi hyvin kunnossa. Salkkua en kehtaa kantaa mukana, siitä alkaa pohja irtoamaan ja siinähän sitten keräisin väripulloja ja neuloja samalla katsoen kun juna ehtii lähteä laiturilta. Ihan innolla ootan kyllä matkaa! Pitkästä aikaa pois hetkeksi täältä Helsingin vilskeestä ja näkemään sisaruksia ja voi, ne meikittömät päivät! Reissuunlähtö päivä vähän muuttui (taas), mutta ei radikaalisti, vain muutamalla päivällä. Kuopiossa sitten pääsee tatskaamaan vihdoin jotakin muuta kuin omaa jalkaa! Pystyy varmasti keskittymään paremmin kun ei tarvitse välittää kivusta. Siis ei sillä että haluan nähdä kun muutkaan kärvistelevät! Siinä samalla oppii miten sitä neulaa kuljetetaan ja missä asennossa on paras tatuoida ja miten saada parasta jälkeä aikaan. Kuhan ei aivan tuhoa toisen ihoa, olen tosi tyytyväinen.




- Petra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti